Pages

Thursday, November 21, 2013

Venice, Italy

Assalamualaikum 
 
Haii rakan bloggers and my readers...
Salam November 2013..
 
Alhamdullilah percutian yang tidak dirancang, secara tidak sengaja akhirnya kami berpeluang melawat Negara Italy iaitu Venice.Venice i'm coming!Kali ini cikmerah rasa bertuah sangat sbb pertama kali menikmati panorama di kota yg trkenal sbgi kota cinta. Boleh dikatakan ianya sungguh romantis terutama kalau pergi bersama org tersayang...walaupon pergi 2hari je ke sana sempat la jugak cikmerah berposing sambil menikmati keindahan panorama disitu. Tuk pengetahuan semua, time tu cikmerah tgh pregnant 6 bln (lagi nk fefeeling honeymoon) hehe.Tak perlulah cikmerah nak cerita kat cni panjang2,jom layan picture yg cikmerah dah diedit tuk buat photobook kat bwh ni.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

















 
Sekian!!..
Thanks to my hubby Ewanrani sbb telah merancang percutian ni dgn jayanya walaupon sekejap.
Thanks to IFMY sbb sponsor penginapan dan mkn minum ktorg..hehe
 
 

8 comments:

  1. Cantik-cantik pemandangan kat sana ye...

    Tak sabar-sabar pulak nak g Italy November tahun ni... huhu....

    ReplyDelete
  2. Salam tanya skit pi 2 hari pun cukup ye..jln2 sendiri or ambik package kat sana

    ReplyDelete
  3. Waalaikummussalam..kalo ikutkn tak cukup kalo g dua hari..tp boleh la sbb sy pergi dr austria..sy jalan2 sendiri je...tak pakai package..sambil suami kerja dkt Austria sabtu ahad pergi venice jap.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya dari Herry Cuti Bajet Medan menyediakan Pakej percutian bajet ke Medan, Indonesia dengan harga yang sangat bajet tapi selesa dan menyenangkan. Pakej termasuk semua, anda hanya perlu bawa duit untuk shopping. Tidak risau lagi kos tambahan. Hubungi: Facebook: Herry Cuti Bajet Medan Instagram: herry_tour_medan Email: herrycutibajetmedan@gmail.com Call/WhatsApp: +62 813 9788 0156 (Herry) +6013 4618637 (Ina)
    See all

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya dari Herry Cuti Bajet Medan menyediakan Pakej percutian bajet ke Medan, Indonesia dengan harga yang sangat bajet tapi selesa dan menyenangkan. Pakej termasuk semua, anda hanya perlu bawa duit untuk shopping. Tidak risau lagi kos tambahan. Hubungi: Facebook: Herry Cuti Bajet Medan Instagram: herry_tour_medan Email: herrycutibajetmedan@gmail.com Call/WhatsApp: +62 813 9788 0156 (Herry) +6013 4618637 (Ina)
    See all

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...